Straks-s

lijn-straks
straks

Haar en Hoofdhuidproblemen bij Strak-s

 

MarianneMijn ervaring is dat er de laatste jaren steeds meer mensen problemen ervaren met haaruitval of zeer vervelende hoofdhuid problemen. Ik ben me daar meer in gaan verdiepen en heb daarvoor een opleiding gevolgd. Dit werd gegeven door een team van dermatologen. Ik vind dat mensen met deze problemen meer begeleid en gevolgd kunnen en moeten worden. Door mijn werk zit ik er ‘bovenop’ en kan ik de mensen meer bieden dan een huisarts die ze maar hoogstens tien minuten zien.

 

Wat kan ik U aanbieden:

  • Een privé afspraak waar ik ruim de tijd voor neem
  • Tijdens deze afspraak wordt eerst een haar- & hoofdhuid analyse gemaakt
  • Ik bied een behandelplan op maat
  • We nemen het behandelplan samen door
  • We houden contact tijdens de behandeling
  • Ik ga voor een goed en eerlijk advies

banner-straks3
Wij helpen u graag met passend advies. Veel voorkomende hoofdhuidproblemen worden hieronder kort besproken.

vinkjeRoos

Bij roos is er sprake van een overmatige productie van huidcellen. Miljoenen mensen hebben deze chronische aandoening. De onmiskenbare symptonen van roos zijn witte, vette uitziende schilfers van dode huid die de haren en schouders bedekken en een jeukende, schilferige hoofdhuid.

vinkjeVette hoofdhuid

Vette hoofdhuid, gekenmerkt door een toestand van overactieve talgklieren. Hiernaast spelen leeftijd, geslacht en individuele hormoonspiegels een rol.

vinkjeSeborrheic Dermatitis

Een vette hoofdhuid heeft de neiging het meeste last te hebben van roos, omdat een vette hoofdhuid de groei van gist ondersteunt. Seborrheic Dermatitis, of vette hoofdhuid/haar, komt niet alleen voor tijdens de tienerjaren maar ook op latere leeftijd. Er is een duidelijke toename in het aantal mensen met een vette hoofdhuid, vooral bij oudere mannen en vrouwen. Waarschijnlijk is dit hormoongerelateerd.

vinkjeDroge hoofdhuid

Gekenmerkt door een strak gevoel van de hoofdhuid en droge huidvlokken die van de hoofdhuid vallen. De meest voorkomende oorzaak van een droge hoofdhuid zijn het klimaat, zwembaden, blootstelling aan de zon en agressieve shampoos die de natuurlijke talg op de hoofdhuid oplossen en te veel vocht onttrekken.

vinkjePsoriasis

Psoriasis is een chronische (langdurig) huid- en hoofdhuid ziekte. Psoriasis ontstaat wanneer huidcellen zich snel vermenigvuldigen onder het oppervlak van de huid en zich ophopen op het oppervlak voordat ze de kans krijgen om te volgroeien. Meestal duurt huidcelvernieuwing ongeveer een maand, maar met psoriasis vind het proces slechts in een paar dagen plaats. Psoriasis zorgt voor een dikke rode ontstoken huid, bedekt met zilverachtige schubben, die meestal jeuken en pijnlijk aanvoelen. Psoriasis wordt veroorzaakt door een immuunstoornis, genetische afwijking, infecties, stress of medicatie.

EasyCareTDreamArtego

De producten waar ik mee werk is een serie van Artego.
De lijn heet Easy care T en is een plantaardige therapie die planten en extracten gebruikt voor wellnes en gezondheid.
Ook bevat het een Aromatherapie die essentiële oliën van planten gebruikt om de zintuigen te prikkelen.

BALANCE : Anti vet tegen een vette hoofdhuid
RESCUE : Anti haaruitval stimulerend voor hoofdhuid en haar
CLARITY : Anti roos reinigen en verwijderen van roos en herstellen van de hoofdhuid
DREAM : Beschadigd haar geeft glans en veerkracht aan gevoelig beschadigd haar

lijn-straks